Huurvoorwaarden

RESERVERING EN BETALING

Na ontvangst van uw reserveringsaanvraag per e-mail, post of telefoon, ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging van de verhuurder met een nota voor het totale huurbedrag. De huur is exclusief eindschoonmaak, elektriciteit en watergebruik, hiervoor wordt 75 euro per week in rekening gebracht. Uw reservering is definitief nadat minimaal 30% van het totale bedrag binnen tien dagen door de verhuurder is ontvangen. Het restant van de huursom en de borg dient minimaal twee maanden voorafgaand aan de huurperiode in bezit van de verhuurder te zijn. Bij reserveringen binnen twee maanden voor de huurperiode, dient het totale bedrag direct na ontvangst van de nota in bezit van de verhuurder te zijn. De totale huursom dient in elk geval te zijn voldaan voordat het vakantiewoning kan worden betrokken. Indien de totale huursom niet op tijd is voldaan, behoudt de verhuurder zich het recht voor de woning opnieuw aan derden voor verhuur aan te bieden. De aanbetaling wordt in deze situatie niet gerestitueerd. Het niet tijdig voldoen aan de reserverings- en betalingsvoorwaarden, zal worden gezien als annulering.


HUURPERIODE

De huurperiode voor de vakantiewoning is minimaal 1 week, van zaterdag tot zaterdag. De woning wordt gehuurd vanaf de eerste zaterdag om 16:00 uur tot de laatste zaterdag 10:00 uur.


WAARBORGSOM

Bij de huursom dient de borgsom van € 250,00 voor de woning te worden betaald. De borg wordt, indien er geen gebreken door u gemeld of geconstateerd zijn, binnen zeven dagen na afloop van uw huurperiode op uw rekening teruggestort.


ANNULERING

Bij annulering meer dan twee maanden voor de huurperiode, ontvangt u 50% van de aanbetaling retour. Annulering is alleen schriftelijk of per e-mail mogelijk tot twee maanden voor de huurperiode. Annulering binnen twee maanden voorafgaand aan de huurperiode is niet mogelijk. De betaling wordt in dat geval niet gerestitueerd.


ALGEMENE VOORWAARDEN

Bij de ontvangst van de nota ontvangt de huurder ook het huisreglement. Hierin leest u praktische info over het huis, sleutelbeheer, aankomst en vertrek. Wij verwachten dat u het huisreglement leest en handelt naar de aangegeven informatie. De huurder dient de woning in dezelfde staat achter te laten, zoals de huurder deze heeft aangetroffen bij start van de huurperiode. Bedlinnen, hand- en theedoeken dient u zelf mee te nemen. Het maximum aantal personen van zes mag niet worden overschreden, tenzij anders overeengekomen met de huurder. Voor eventuele bezoekers dient vooraf toestemming te worden gevraagd bij de verhuurder. U dient te parkeren op de aangegeven parkeerplaats (nr 23).


AANSPRAKELIJKHEID

Tijdens het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot het gehuurde behoren. De verhuurder kan geen enkele aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor directe of indirecte schade en ongemakken in welke vorm en door welke oorzaak dan ook ontstaan, voor de huurder en anderen die zich in of bij de gehuurde woning bevinden. Fouten of vergissingen in de door de verhuurder verstrekte informatie in welke vorm dan ook binden de verhuurder niet.

Roken is in de vakantiewoning niet toegestaan.

Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.